Accommodatie

Het totale terrein van Aarlehof bestaat uit 50 percelen van 280 m2, waarop een woning van 12 of 24 m2 is geplaatst. De percelen met een verblijf van 12 m2 zijn voorzien van een bergingsruimte. Al onze woningen zijn voorzien van stromend koud water. Sinds 2001 biedt Aarlehof u de mogelijkheid om te overnachten in de nieuwe woningen van 24 m2. Deze verblijven zijn gebouwd met milieuvriendelijke producten, zijn goed geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De nieuwe woningen van 24 m2 zijn tevens voorzien van een keukenblok met (koud) stromend water en een toilet. Om gebruik te kunnen maken van de keuken, moet u zelf voor een gasstel zorgen. Om uw woning van stroom te voorzien is het in overleg mogelijk om zonnepanelen op uw woning te plaatsen.

In de periode van 1 april t/m 1 oktober is het toegestaan om 30 aaneengesloten dagen te overnachten bij Aarlehof. Na een tussenperiode van 3 dagen kunt u wederom 30 aaneengesloten nachten in uw woning doorbrengen. Het is het gehele jaar toegestaan om de weekenden bij Aarlehof te spenderen. Uiteraard bent u dagelijks welkom om overdag uw tijd bij Aarlehof door te brengen.

Overige algemene informatie

Het terrein van Aarlehof is beveiligd door een elektronische slagboom. Op het terrein zijn twee parkeerplaatsen aanwezig; voor bezoekers is er een aparte parkeergelegenheid. Er zijn twee afzonderlijke toiletgroepen aanwezig. De Aarlehof beschikt over een eigen kantine, voorzien van alle gemakken. In de kantine worden interessante workshops gehouden. Deze zijn uiteraard voor bewoners toegankelijk. Huisdieren mogen onder bepaalde voorwaarden worden toegelaten.

Prijzen

Alle prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze woningen worden op jaarbasis verhuurd. Hierbij geldt een opzegtermijn van minimaal twee maanden. De opzegging kan per 1 januari of 1 juli gedaan worden.